Sommarjobb

Växjö kommun erbjuder omkring 1 000 jobb varje sommar som är meningsfulla och där du får göra skillnad. Du lär dig en massa nya saker och skapar kontakter för framtiden, samtidigt som du träffar nya vänner och fyller på ditt cv med nya erfarenheter.

Under sommaren 2022 kan du bland annat jobba inom vård och omsorg, som kock, ta hand om våra parker och gröna ytor, vikariera som enhetschef eller jobba med evenemang. Från och med 20 december kan du söka lediga sommarjobb. Välkommen med din ansökan!

Sommarjobb och sommarvikariat inom Växjö kommun

Här hittar du en lista över alla sommarjobb du kan söka. Listan uppdateras hela tiden så kom gärna tillbaka om du inte nu ser ett sommarjobb som intresserar dig.

För att sommarjobba inom vård och omsorg behöver du vara 18 år eller äldre.

Sommarjobb inom Måltidsorganisationen

Kommunledning

Om tjänsten

Vi söker dig som brinner för mat och matlagning samt vill ge god service till våra gäster. Uppdraget som måltidsbiträde innebär servera mat, diska och städa i våra kök. Du hjälper även till att fixa sallad, baka bröd och göra fina uppläggningar som gör att barn och gamla blir sugna på att äta vår fina vällagade mat! Uppdraget som kock handlar om att tillaga mat från grunden, med stor variation på maträtter med bra råvaror. Vi erbjuder god arbetsmiljö och vi lagar mat med stor miljömedvetenhet. För att hålla rent och fint i våra kök ingår naturligtvis städ och diskuppdrag också! Behovet av sommarvikarier finns v.24-34.

Din profil

Vi söker i första hand dig med kockutbildning och i andra hand dig som har erfarenhet av arbete i kök. Vi vill att du har ett stort intresse för matlagning, att ge god service och har ett trevligt bemötande mot våra matgäster. Det är viktigt med en god samarbetsförmåga. Du ska ha goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift samt ha datorvana. Körkort och tillgång till bil är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och förväntar oss att du är en god företrädare för Växjö kommun.

Växjö kommun erbjuder omkring 1 000 jobb varje sommar som är meningsfulla och där du får göra skillnad. Du lär dig en massa nya saker och skapar kontakter för framtiden, samtidigt som du träffar nya vänner och fyller på ditt cv med nya erfarenheter. Under sommaren 2022 kan du bland annat jobba inom vård och omsorg, som kock, ta hand om våra parker och gröna ytor, vikariera som enhetschef eller jobba med evenemang. Från och med 20 december kan du söka lediga sommarjobb på vaxjo.se/sommarjobb. Vill du jobba som måltidsbiträde eller kock hos oss och servera mat till våra viktiga matgäster, arbeta i god arbetsmiljö och laga varierad mat? Då har du kommit rätt! Måltidsorganisationen finns i hela kommunen och har 105 kök, allt från förskolor, skolor, särskilda boenden, gymnasieskolor och storkök. Följ oss på instagram: Matgladavaxjo


Anställningen

Omfattning
Heltid
Anställningsform
Sommarjobb / Säsongsanställning
Tillträde
Behovet av sommarvikarier finns v 24-34
Antal tjänster
15

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum
2022-02-28
Referensnummer
KLF 64/21

Kontakt

Nathalie Tallefors
Enhetschef
nathalie.tallefors@vaxjo.se

Fackliga företrädare

Facklig företrädare nås via Växjö kommuns kontaktcenter
0470-410 00

Övrig information

Växjö kommun erbjuder en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla. Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Vill du inte vänta till sommaren? Vi söker också vikarier

Skriv ut
Senast uppdaterad: 17 december 2021
Jobb och företag