Vikarie till förskola och skola

Vi rekryterar vikarier till våra förskolor, förskoleklasser, fritidshem, grundskolor och gymnasium. Ett vikariat kan vara allt från några timmar till två veckor.

Som vikarie ska du kunna åka ut på arbete med kort varsel. Du arbetar på flera olika arbetsplatser och arbetstiderna varierar beroende på verksamheternas behov.

Som vikarie planerar du själv in den tid du vill jobba. Ju mer flexibel du är när det gäller tider du kan jobba på, desto större chans har du att få jobb.

Du behöver ha en egen mobiltelefon och en egen dator för att vi ska kunna erbjuda dig arbete.  

Vi söker dig som är behörig, läser pedagogik eller har erfarenhet

Vi söker i första hand dig som har behörig utbildning men självklart är även du som läser en pedagogisk utbildning eller har erfarenhet och intresse för vår verksamhet välkommen att söka jobb hos oss.

Vi vill att du har ett trevligt bemötande, är ansvarsfull och trivs med att träffa nya personer. Det är viktigt att du tycker om att samarbeta eftersom du kommer att komma i kontakt med många olika personalgrupper.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet och förväntar oss att du som vikarie är en god företrädare för Växjö kommun.

Du ska beställa utdrag ur belastningsregistret

För att jobba i förskola och skola måste du visa upp ett utdrag från belastningsregistret innan du anställs, det är utdraget Skola eller barnomsorg (442.5).

Utdraget beställer du på Polisens webbplats. Observera att det tar cirka två veckor att få utdraget så beställ i god tid. Du ska lämna registerutdraget i obrutet kuvert.

Annonsen för vikarier till förskola och skola är tillfälligt stängd. Har du utbildning alternativt studerar till barnskötare, förskollärare eller lärare är du välkommen att kontakta oss på utbf.vikarier@vaxjo.se

Kontakt

  • Vikarieförmedlingen

    utbf.vikarier@vaxjo.se

    Besöksadress i samband med tidsbokat besök

    Västra Esplanaden 18, Växjö

Skriv ut
Senast uppdaterad: 3 juli 2020
Jobb och företag