Vikarie till omsorgen

Tycker du om att jobba med människor och har tänkt dig en framtid inom äldreomsorgen eller med människor som har en funktionsnedsättning? Då ska du söka jobb hos oss på omsorgsförvaltningen.

Just nu söker du timvikariat genom att söka sommarjobb inom vård och omsorg.

Sök sommarjobb och timvikariat Länk till annan webbplats.

Vi behöver rekrytera vikarier till våra enheter inom äldreomsorg och omsorg funktionsnedsättning. Vi har vikariat som är allt ifrån några timmar upp till sex månader. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där du dagligen kommer att möta personer som är i behov av ditt stöd.

Eftersom våra verksamheter pågår dygnet runt, varje dag i veckan så schemaläggs ditt arbete till dag, kväll, helg eller natt.

Vi söker dig som är utbildad eller läser omvårdnad, pedagogik eller beteendevetenskap

Det är bra om du har en avslutad eller pågående utbildning inom exempelvis omvårdnad, pedagogik eller beteendevetenskap, då är du extra intressant för oss. Om du inte har någon av dessa utbildningar men har personlig lämplighet för arbetet och är intresserad av att arbeta med människor kan du bli erbjuden kortare vikariat.

Vi vet att du som person behöver vara engagerad, ansvarstagande och möta människor utifrån deras förutsättningar. Du behöver vara bra på att samarbeta men också ha en förmåga att arbeta självständigt.

Du ska beställa utdrag ur belastningsregistret

För att jobba i vår verksamhet behöver du visa upp ett utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Utdraget beställer du själv på Polisens webbplats och det skickas sedan hem till dig. Tänk på att det tar cirka två veckor att få utdragen så beställ i god tid. Du ska lämna registerutdraget till rekryterande chef i obrutet kuvert.

Senast uppdaterad: 18 januari 2024