Praktik med fokus på HR, personal och arbetsliv

Nu finns en praktikplats ledig med fokus på personal och arbetsliv. Här får du möjlighet att ge stöd inom exempelvis arbetsrätt, lön och arbetsmiljö.

Förvaltning

Kommunledningsförvaltningen

Avdelning

HR-avdelningen

Beskrivning av uppdraget

Vi erbjuder en varierad praktikplats där du får ta del av HR-konsultens arbete som innebär att vara konsultativ och ge stöd inom flera delar av HR-området, såsom arbetsrätt, lön, rekrytering, rehabilitering och arbetsmiljö. Inom avdelningen pågår flera spännande arbeten med processer och arbeten inom lön- och avtal, hälsa och arbetsmiljö samt kompetensförsörjning som du får ta del av.

Arbetsplatsbeskrivning

HR-avdelningen består av olika områden och dessa är bland annat verksamhetsnära chefsstöd samt strategiskt arbete inom HR, förebyggande arbetsmiljöarbete och lönehantering. Vi ansvarar för hela HR-området, såsom arbetsrätt, lön, rekrytering, rehabilitering och arbetsmiljö mm. Hos oss får du möjlighet att se flera olika verksamheter samt ta del av hela HR-området.

Kvalifikationer/personliga egenskaper

Vi söker dig som utbildar dig inom personal och arbetsliv eller motsvarande. Du är förtroendeingivande, ansvarstagande och flexibel. För att trivas hos oss ser du ingen arbetsuppgift som varken för stor eller liten, utan tar dig an de uppgifter som behövs göras med engagemang och slutför dina arbetsuppgifter.

  1. Fyll i formuläret, bifoga CV och personligt brev.
  2. Tryck på "Skicka". Din ansökan skickas då till ansvarig chef. En bekräftelse på att vi mottagit din ansökan skickas till den e-postadress som du angivit i formuläret.
  3. Klart! Ansvarig chef hör av sig oavsett om du är aktuell för platsen eller ej. Tänk på att det kan dröja innan du får besked.
Praktikperiodens start * (obligatorisk)
Praktikperiodens start
Praktikperiodens slut * (obligatorisk)
Praktikperiodens slut
Senast uppdaterad: 27 mars 2024