Vi SES på 10-årsfiranden!

Tänk att 10 år kan gå så fort. I helgen firar vi 10 år på flera sätt i Växjö!

I Linnéparken blir det massa kul på lördag från klockan 12. Då ska vi uppmärksamma att Växjö Lakers varit 10 år i SHL och att Vida Arena fyller 10 år. Men också ge lite extra pepp till laget den här säsongen, när man nu också kan idrotta inför publik igen (det gäller såklart inte bara Lakers). Musik, aktiviteter för barn, expertpanel på scen, Sam Hallam med flera på scen och sist men inte minst – en fanwalk genom stan upp till Vida Arena, ledd av Lakers Lakejer. Här på Upplev Växjö kan du läsa mer om evenemanget i Linnéparken! Länk till annan webbplats. Och boka plats behöver du inte heller nu när corona-restriktionerna släppts.

En annan sak jag inte kan förstå hände för drygt 10 år sen är att Grand Samarkand öppnade. Men så är det, och den 2-3 oktober blir det firande i stora mått. Länk till annan webbplats. Egentligen är datumet 28 april 2021 men Grand väljer att fira nu när restriktionerna släppts. Även där blir det barnaktiviteter och annat kul!

Så veckans tips – börja helgen i Linnéparken och på Vida arena. Sen fortsätter du till Grand Samarkand 😊 Vi ses där!

Det har förresten aldrig känts så härligt att säga att ”Vi ses!” För även om vi ska vara fortsatt uppmärksamma och pandemin inte är över, kan vi ju faktiskt ses mycket mer nu.

//M

Skriv ut
Senast uppdaterad: 29 september 2021