Döda vinklar, nya tomter och för många tips

Det händer så otroligt mycket igen i vår kommun. Igår såg jag att många var på konsert med Per Tengstrand + Ola Salo, jag vet att många laddar för bland annat konstrunda i helgen och jag hör många som säger att de bokat biljetter till olika events i höst och vinter. Det är verkligen otroligt vilken förändring vi ser i samhället just nu.

Därför blev det svårt idag att onsdags-tipsa om nåt särskilt. Så får till att börja med bli ett allmänt tips om att gå in på upplev.vaxjo.se och kolla vad som finns att hitta på Länk till annan webbplats.. Och till dig som arrangör – in och publicera ditt evenemang så får det extra spridning.

Men jag vill också onsdagstipsa om att vi nu släppt villatomter igen. 39 stycken denna gång. På Telestadshöjden finns dom. Vet att många väntar på tomt så in och anmäl ditt intresse!

Var med om en otäck händelse igår. Väl hemma efter en dyngsur cykeltur från jobbet, skulle jag ut ett ärende med bil. Regnet öste ner, vindrutetorkarna gick på full fart och jag stannade till vid en vägkorsning för att se om det var fritt fram att köra ut. Inga bilar och inga cyklister – som jag såg. På väg ut så upptäcker jag precis i sista sekund en cyklist som för mig varit i döda vinkeln. Tvärnit med bilen så klart och cyklisten kunde cykla vidare. Jag fick dock sitta kvar en stund i bilen för att lugna mig. Hemsk händelse och faktiskt något som följde mig i hela kvällen och en rejäl tankeställare.

Ta det försiktigt i trafiken, särskilt nu när det börjar bli mörkt och särskilt om regnet öser ner.

//M

Skriv ut
Senast uppdaterad: 6 oktober 2021