25 i kommunens tjänst och ny öppet-hus-chans

Ikväll är det dags igen att uppmärksamma de medarbetare som arbetat hos oss i 25 år. Det blir i Växjö konserthus och det ska bli så roligt att kunna träffa medarbetarna fysiskt för att dela ut årets hedersbelöningar.

Att medarbetare stannar hos oss i 25 år är ju något helt fantastiskt. Oavsett om man jobbat inom ungefär samma område eller om man bytt mellan olika tjänster, avdelningar, förvaltningar eller bolag. För det är ju en av de positiva saker med att arbeta i en så stor organisation som vår, att det går att utvecklas inom olika verksamheter men stanna hos samma arbetsgivare.

Smittspridningen av covid-19 ökar i Europa. Om den tar fart även i Sverige är nygamla åtgärder aktuella, sa Folkhälsomyndigheten igår. Och igår tog också kommunstyrelsen beslutet att all nyanställd personal inom vård och omsorg ska vara vaccinerade mot covid-19. Beslutet gäller såväl vikarier som fast anställda inom vård och omsorg. Beslutet tas för att vi som kommun ska kunna fortsätta skydda våra äldre och mest sköra. Men jag vill än en gång uppmana alla i samhället att ta sitt ansvar och vaccinera sig. På 1177:s webbplats finns massor av drop-in-tider i Växjö kommun. Länk till annan webbplats.

Och till sist ett helgtips och det är till dig som inte kunde besöka oss på öppet hus i kommunhuset 30 oktober. På lördag har du chansen igen! Varmt välkommen på rundvandring, tipspromenad och fika!

Ha en fortsatt fin vecka!

//M

Skriv ut
Senast uppdaterad: 10 november 2021