Starta 2022 med vårt Instagram

Gott nytt 2022! Våra stora helger har flugit iväg tycker jag och nu är vi redan i mitten av januari. Äntligen börjar även ljuset komma tillbaka. Det är inte svart ute vid 14.30 som dagen innan jul. Skönt anser jag.

Jag hade förmånen att vara Växjö kommuns instagrammare (kontot heter @vaxjokommun Länk till annan webbplats.) under julen. Ni som inte följer oss på Instagram vill jag verkligen tipsa om att börja göra det. Du får där följa en medarbetare inom Växjö kommunkoncern en hel vecka och se dennes vardag på jobbet. På lille-julafton funderade jag varför jag en gång för många månader sagt att ”visst jag kan ta det över jul och till nyår” då mycket handlar om familj den veckan och det ju inte är den mest aktiva veckan på mitt jobb. Även om det händer saker hela tiden.

Men ja, min vecka blev en hel del historier och bilder av privat karaktär men framför allt om vårt nya stations- och kommunhus som nu varit igång helt sedan i september (då det var invigning av stationen), vilket var uppskattat. Mina inlägg var fyllda med text om fakta och berättelser om huset, både de våningar där vi som arbetar här huserar, men även entrévåningen som huseras av besökare, invånare och även entreprenörer som genom fastighetsägaren Jernhusens hyr in sig på entréplan. Ni som är lite extra nyfikna kan gå in på Instagram och Växjö kommuns konto där Länk till annan webbplats., så ser ni bilder och en hel del info som jag lagt ut.

En annan kollega har ju intagramskontot denna veckan (Anna Rosén som är lärare på Katedralskolan) och det är alltid lika spännande och inspirerande att se vad vi alla gör för dem vi är till för.

Ha en fortsatt fin vecka och ta hand om er och er omgivning. Vi är som ni vet nu inne i en ny pandemivåg som påverkar enskilda och samhället rejält. Som vi vet om skyddar vaccin allra bäst!

//M

Skriv ut
Senast uppdaterad: 12 januari 2022