Muralmålning, näringslivskväll och fotboll i Linnéparken

Vilken vecka det varit med många nyheter från oss, otrolig värme men också störtregn, massa intressanta möten och en hel del hejdå till de som nu tar semester.

Den nyhet som blivit störst i veckan när nog den om muralmålningen som vi planerar på Norra järnvägsgatan i Växjö, som vi nu behöver flytta fram. Den konstnär som skulle göra målningen får inte ihop det tidsmässigt och då ska vi inte pressa fram något nu under sommaren. Verkligheten förändras och då behöver man ofta tänka om och ta beslut som är anpassade efter den.

Vi tar lärdom av hur vi kunde gjort det hela bättre och tydligare, men vi ser också fram emot en ny målning. Det finns många fantastiskt fina bland de 108 bidrag som kom in och snart ska juryn samlas igen. Vi återkommer såklart med mer information om detta.

En nyhet som inte uppmärksammats alls så mycket är att vi i höst ska ha Växjö kommuns första näringskväll. Länk till annan webbplats. Och nu är det klart att det blir onsdagen den 12 oktober. Då slår vi tillsammans med Företagarna upp portarna till Växjö Konserthus, för att uppmärksamma alla företagare som är verksamma i Växjö kommun. Det blir prisutdelning och nätverkande. Håll utkik efter inbjudan alla företagare så kan du gå in och anmäla dig!

Och till sist - äntligen är det dags för fotbolls-mästerskap igen och vi minns väl alla hur mysigt det varit att tillsammans kolla på fotboll tillsammans i Linnéparken! Nu är det ju dags för EM igen och vi visar matchen mellan Sverige och Portugal söndagen den 17 juli klockan 18.00. Heja Sverige!

Ha en fantastisk helg och en fantastisk sommar! För nu tar bloggen sommarlov några veckor. Vi ses här på bloggen i augusti igen!

//M

Senast uppdaterad: 1 juli 2022