Anmälan Kulturnatten

Här kan du anmäla du ditt evenemang till Kulturnatten 2022. Fält med röd asterisk är obligatoriska.

Vilket märkligt år det har varit. Den rådande pandemin har fått oss att tänka till, tänka om och i allt för många fall helt avstå från det vi älskar mest – att erbjuda konst, musik, film, teater och allt däremellan till en entusiastisk publik.

Det är uppoffringar som vi tillsammans gör för det allmännas bästa, med förhoppningen att vi alla ska komma stärkta ur denna mest bekymmersamma av tider. Årets kulturnattstema är således lika enkelt som självklart, i år uppmuntrar vi er att arrangera på temat tillsammans.

Kan man vara tillsammans på avstånd? Är ensam stark eller är kollektivet mäktigast? Är vi alltid tillsammans i den digitala sfären? Varmt välkomna att medskapa kulturnatten lördagen den 29 januari. Temat är som vanligt frivilligt. Slå era påsar ihop eller kör solo!

Vi ber er naturligtvis att ta största hänsyn till rådande restriktioner och förordningar. Arrangera säkert, för er och allas skull.

Kultur- och fritidsförvaltningen samordnar och marknadsför kulturnatten som helhet genom Upplevs Växjös webbplats Länk till annan webbplats., affischer, annonser och sociala medier. Program för barn och familj marknadsförs under rubriken Kulturknatten.

Anmäl era programpunkter senast 30 november 2021

Bifogade bilder för publicering på www.upplev.vaxjo.se måste vara högupplösta och godkända för publicering. Identifierbara personer måste ha lämnat sitt godkännande till att bilden används. Tänk på att inte skicka in bilder som innehåller text eller logotyper.
Bilder skickas till kulturnatten@vaxjo.se

Om ni vet vilken lokal ni önskar hålla till i, kontakta först lokalhållaren för ett okej.

Övriga frågor:
Mark Andersson telefon 0470-417 68
Maria Lundqvist telefon 0470-414 73
eller kulturnatten@vaxjo.se

Kulturnatten 2022 genomförs under förutsättning att inte nya restriktioner införs till följd av ökad smittspridning. Observera att förutsättningarna kan ändras med kort varsel.

 

Växjö kommun förbehåller sig rätten att redigera texten för programfoldern.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 13 december 2021
Se och göra