Observera att denna nyhet är äldre än 10 månader och att innehållet därför kan vara inaktuellt.

Konsert 29/11: Mary Ocher och Fågelle

Välkommen på konsert 29 november klockan 18 på Växjö konsthall!

I samarbete med Folk och fä presenterar Växjö konsthall Mary Ocher och Fågelle. Vi serverar alkoholfri dryck med tilltugg för den som vill. Inträdet är 120 kr. Pågående utställningar är Night Side of Nature och Träden vet hur en lever här. Välkommen!

Mary Ocher

Född i Ryssland, uppvuxen i Tel Aviv, boende i Berlin. Att Mary Ochers musik är mångbottnad är ingen slump. Under snart tio år i Berlin har hon gjort sig känd för att vara kompromisslös och oförutsägbar. Soloframträdanden på flygel, stökiga punkhappenings med trumduon Your Government, sociopolitiska essäer istället för inställsamma pressreleaser. Teman hon återkommer till är krig, orättvisor och kön. Vår uppgift att som individer och kollektiv aldrig råka i viloläge utan framhärda i vår önskan om något bättre och annorlunda. Med en säregen röst, starka politiska ställningstaganden och en musikalisk verktygslåda full av spännande ting ser vi fram emot en intensiv och infallsrik konsert.

Fågelle

Klara Andersson gör under namnet Fågelle musik som rör sig mellan sammanbrottsnoise och skäreldspop. Hon utforskar mötespunkter mellan ljudkonst och pop, musik och dikt, mellan skrapiga ljud och storartade känslor.

Betalning

Du kan köpa dina biljetter kontant på ETC Bokcafé eller swisha din betalning till 0730 720 223 (Björn Kleinhenz). Skriv ditt namn när du betalar så vet vi vem du är. Om du hellre vill köpa din biljett på plats går det naturligtvis utmärkt.

Kontakter

 • Växjö konsthall

  Reception

  0470-414 75

  konsthall@vaxjo.se

  Besöksadress

  Besöksadress

  Västra Esplanaden 10, Växjö

  Postadress

  Postadress

  Växjö stadsbibliotek
  Växjö konsthall

  Västra Esplanaden 7

  35231 Växjö

  Övrigt

  Övrigt

  Ordinarie öppettider

  • Söndag och måndag stängt
  • Tisdag-fredag, klockan 12-18
  • Lördag klockan 12-16

  Fritt inträde

  Avvikande öppettider

Senast uppdaterad: 16 mars 2022