Why not try it

Växjö kommun håller tillsammans med RF SISU Småland och föreningar i Växjö i projektet #whynottryit som riktar sig till ungdomar på mellanstadiet.

whynottryit är en möjlighet för dig som går på mellanstadiet att kunna testa på olika aktiviteter kostnadsfritt som du tycker låter spännande eller som du någon gång tänkt att du vill testa. Det krävs inga förkunskaper i någon utav aktiviteterna och material kommer finnas att låna.

Anmäl dig till de aktiviteter du vill prova! Länk till annan webbplats.

Vi skickar ut en bekräftelse via sms cirka en vecka innan aktiviteten ska genomföras. Alla aktiviteter är hos respektive förening och du får information om vart aktiviteten kommer genomföras i din bekräftelse. Bokningsbekräftelsen kommer cirka en vecka innan aktiviteten ska genomföras. Tänk på att det finns ett begränsat antal platser till varje aktivitet. Sista dag för anmälan är senast en vecka innan aktiviteten ska genomföras.

Aktiviteter som du kan testa på under hösten 2024

Följande aktiviteter finns att testa på i Braås: Innebandy, fotboll, tennis, pumptrack & mountainbike.
Följande aktiviteter finns att testa på i Växjö: Kanot, fotboll, bowling, skate, boxning och simhopp.

OBS: För aktiviteterna kanot och simhopp behöver du vara simkunnig för att delta.

Kontakta föreningsservice om du har några frågor kring #whynottryit: foreningsservice@vaxjo.se.

Uppgifter om dig Länk till annan webbplats. är något Växjö kommun behandlar med största varsamhet. Det är viktigt för oss att skydda din integritet och dina rättigheter.

Senast uppdaterad: 3 juli 2024