Välkommen till föräldrautbildning för tonårsföräldrar

Nu erbjuder vi dig som har barn i åldern 12-18 år att delta i föräldrautbildningen "Connect”. Kursen startar i september och kostar dig ingenting.

Alla föräldrar har tankar om hur man klarar sig i sin föräldraroll. Ni kan brottas med tankar som; gör jag rätt, är jag en tillräckligt bra förälder, hänger jag med i mitt barns utveckling, vad är egentligen normalt och vad händer i tonåren.

Vi träffas nio kvällar, en gång i veckan, och hjälper dig som tonårsförälder att förstå ditt barns utveckling och hantera barnets beteende.

Naturligtvis utgår vi från att varje barn och förälder är olika och att förändring är en del av livets utveckling. Hellre än att lära ut "det rätta sättet" att vara förälder på försöker vi uppmärksamma de alternativ som stöttar er.

Tid och plats

Kursen börjar tisdagen den 11 september och vi är i Ungdomsgruppens lokaler på Båtmanstorget 2. Vi börjar med drop-in fika klockan 16.30. Kursen startar klockan 17.00 och vi avslutar klockan 18.30.

Kursen kostar dig ingenting och vi bjuder på kaffe och macka!

Anmälan

Vi tar emot era intresseanmälningar fram till 3 september 2018. Vi behöver vara cirka 12-15 föräldrar i gruppen för att kursen ska starta.

Vill du veta mer eller anmäla dig till kursen, kontakta oss i Ungdomsgruppen genom att mejla till: ungdomsgruppen@vaxjo.se

Skriv ut
Senast uppdaterad: 6 augusti 2018