Observera att denna nyhet är äldre än 10 månader och att innehållet därför kan vara inaktuellt.

Lovskola vecka 8

Skolan är öppen för skolarbete under sportlovet. Det kommer att finnas lärare som kan hjälpa till med matematik, svenska, engelska, gymnasiearbetet (GA), studieplanering och struktur. Anmäl dig senast tisdag 16 februari!

Du har kanske kommit efter, varit sjuk, missat något/några moment eller behöver tid för att arbeta med dina uppgifter och inlämningar.

Välkommen till skolan, där det finns lärare till hands för att hjälpa dig med ditt arbete! Det kommer att finnas lärare som kan hjälpa till med matematik, svenska, engelska, gymnasiearbetet (GA), studieplanering och struktur.

Måndag förmiddag kl 9-11.30 blir det också en skrivverkstad (välj svenska), där du kan jobba med att skriva olika sorters texter.

Biblioteket är öppet och bibliotekarie Maria är på plats.

Tider

Måndag 22 februari: 9.00-15.00
Tisdag 23 februari: 9.00-15.00
Onsdag 24 februari: 9.00-15.00

Buss- och tågkort gäller. Skolan bjuder på frukt/fika.

Tag med det material du behöver och kolla gärna med dina lärare alternativt din mentor, så att du vet vad du bäst behöver arbeta med.

För att anpassa undervisningen på ett Coronaanpassat sätt behöver vi detta lov ha in en anmälan vilken/vilka dagar och tider du vill komma och vad du tänker arbeta med.

Du anmäler dig genom att svara på detta formulär. Länk till annan webbplats.

Sista dag för anmälan är tisdag den 16 februari.

Välkommen!

Senast uppdaterad: 16 februari 2022