Bengt Hedenbergh Bornliden blir ny rektor på Centrumskolan

Nu är det klart att Bengt Hedenbergh Bornliden blir ny rektor på Centrumskolan. Bengt kommer att vara på plats på Centrumskolan någon dag i veckan redan efter påsklovet och sedan börja sin nya tjänst fullt ut vid höstterminens start. Bengt arbetar idag som rektor på Östregårdskolan i Växjö.

- Jag är jätteglad men också ödmjuk inför att tillträda som rektor för Centrumskolan. Att tillsammans med personalen utveckla verksamheten utifrån de politiska beslut som är tagna ser jag verkligen fram emot, säger Bengt Hedenbergh Bornliden.

Nuvarande ställföreträdande rektor Marie Martinsson kommer att finnas kvar på Centrumskolan under våren. Skolledningen på Centrumskolan kommer även att förstärkas ytterligare de kommande 2 åren med en till biträdande rektor.

- Jag är glad att kunna rekrytera Bengt till Centrumskolan. Han har ett ledarskap och kunskap som passar väl in i det arbete som nu pågår på skolan och det förändringsarbete som ligger framför oss i att vända skolans resultat, säger Jessica Jönsson, biträdande verksamhetschef för grundskolan.

Kontakter

  • Centrumskolan

    Kontaktcenter

    0470-416 53

    info@vaxjo.se

    Besöksadress

    Besöksadress

    Höstvägen 1-3, Växjö

    Postadress

    Postadress

    Växjö kommun

    Centrumskolan

    Box 1222, 351 12 Växjö

Senast uppdaterad: 14 mars 2024