Julbrev från rektor

Information om öppettider, viktiga datum och förändringar i tjänster.

”Lusse Lelle, Lusse Lelle, elva nätter före jul”, lyder en av våra vackra Luciasånger. Idag är det Luciadagen och det närmar sig jullov och välbehövlig ledighet, för såväl elever som personal. Julavslutningen är fredagen 22 december. F-3 slutar kl. 13.00. Övriga klasser slutar kl. 14.00.

Under jullovet är fritidshemmet öppet för elever med rätt till omsorg. Det är viktigt att vårdnadshavare med barn på fritids anger rätt tider och att vårdnadshavare hör av sig till fritids i god tid, om tiderna ändras. Vid kontakt med verksamheten under jullovet, ring fritids 0470-439 11. Vid akuta ärenden nås ansvarig chef genom Kommunens kontaktcenter 0470–41 000.

Måndagen den 8 januari har fritids stängt, som ni har kunnat läsa i broschyren som skickats hem under hösten. Broschyren finns också publicerad på vår hemsida. Vårterminens skolstart börjar tisdagen den 9 januari, enligt ordinarie schema.

Inför vårterminen har vi några personalförändringar. Vi avtackar Johanna L som har haft svenska samt hem- och konsumentkunskap i vissa klasser i åk 6–9. Monika Borduz, som började hos oss under höstterminen, kommer att ta delar av detta uppdrag. Sandra Kornhag kommer att undervisa i svenska och SO i åk 4. Vi avtackar också vår fritidsledare Gudny P, som går vidare till nya utmaningar. Ersättare för henne är en nyanställd fritidsledare som heter Linnéa. I slutet av februari avslutar musiklärare Cecilia C sin tjänst. Rekrytering för den tjänsten pågår.

Vi vill passa på att tacka för den här höstterminen, särskilt tack till alla som kom och besökte oss på Öppet Hus. Engagemanget för Musikhjälpen Länk till annan webbplats. gjorde att åk 4 samlade in över 4000 kronor genom sin fikaförsäljning på Restaurangen.

Vi önskar er en god jul och ser fram emot ett gott nytt år!

Hälsningar Susanne Randau och Kristian Thomann med personal

Kontakter

 • Ringsbergskolan

  Expedition

  0470-79 61 01

  Besöksadress

  Besöksadress

  Västergatan 20, Växjö

  Postadress

  Postadress

  Växjö kommun

  Ringsbergskolan

  Box 1222, 351 12 Växjö

Senast uppdaterad: 13 december 2023