Följ de nationella skärpta råden för att hejda smittspridningen av covid-19

Stäng meddelande

Lediga jobb

Här hittar du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna vid de olika rubrikerna högst upp i listan.

Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med cirka 7 000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi fler engagerade och modiga, men framförallt kunniga medarbetare i våra verksamheter.

Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanuallänk till annan webbplats.

Vår målsättning är att återkomma så snart som möjligt, men ibland kan det ta lite tid eftersom vi får många ansökningar. Vi hoppas att du har förståelse för det.

Gruppledare för Sommarskoj med Vidingehem

Vidingehem AB

Om tjänsten

Vill du vara med och bidra till att barn och unga får en bra sommar? Är du en person som är ansvarstagande, har stort socialt engagemang och intresse för idrotts- och föreningsliv? Då är detta en tjänst för dig! Som gruppledare arbetar du med att erbjuda unga ett meningsfullt sommarlov. Du kommer att leda en grupp sommarjobbare som tillsammans planerar och genomför sommarlovsaktiviteter för barn och unga runt om i Växjö kommun. Gruppens uppdrag är att få barnen att känna sig välkomna, delaktiga och trygga.

Din profil

Vi tror att du är en person som känner stort engagemang och glädje i att få arbeta tillsammans med barn och ungdomar. Du är trygg i dig själv och uppvisar en hög grad av personlig mognad och självkännedom. Det är meriterande om du studerar till lärare, förskolelärare, fritidspedagog eller liknande. B-körkort är ett krav.

Vidingehem AB är ett fastighetsbolag som finns på 18 orter och 3 stadsdelar i Växjö kommun. Vidingehem förvaltar ca 2 000 lägenheter och ca 100 000 kvadratmeter lokaler såsom skolor, förskolor och vårdboenden och är en del av Växjö Kommun. På Vidingehem arbetar 56 medarbetare och just nu är bolaget inne i ett expansivt skede med bland annat nyproduktion av lägenheter, förskolor och skolor.


Anställningen

Omfattning
Heltid
Anställningsform
Sommarjobb / Säsongsanställning
Tillträde
Tillträde 22 juni 2021 och anställningen pågår till och med 27 juli 2021.
Antal tjänster
2

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum
2021-03-15
Referensnummer
VH 3/21

Kontakt

Övrig information

• Innan anställning blir aktuell kommer utdrag ur belastningsregistret att begäras. • Intervjuer sker löpande.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 19 januari 2021
Jobb och företag