Följ de nationella skärpta råden för att hejda smittspridningen av covid-19

Stäng meddelande

Lediga jobb

Här hittar du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna vid de olika rubrikerna högst upp i listan.

Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med cirka 7 000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi fler engagerade och modiga, men framförallt kunniga medarbetare i våra verksamheter.

Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanuallänk till annan webbplats.

Vår målsättning är att återkomma så snart som möjligt, men ibland kan det ta lite tid eftersom vi får många ansökningar. Vi hoppas att du har förståelse för det.

Här tycker vi att du är viktig! Sök som undersköterska till oss på Östregården SÄBO

Omsorgsförvaltningen

Om tjänsten

Här på Östregården är den enskildes behov i fokus, med värdegrund som en självklarhet. Våra ledord är stöd, uppmuntran, meningsfullhet och trygghet. Du ska ha den enskildes behov i centrum och det ska styra ditt arbete. Ditt uppdrag präglas av ansvar och samspel. På sex av våra åtta avdelningar bor omsorgstagare med demenssjukdom och på de andra två avdelningarna bor omsorgstagare med psykiska funktionsnedsättningar. Just nu söker vi en medarbetare till avdelningarna med inriktning socialpsykiatri. På dessa avdelningar ger vi stöd i vardagen till omsorgstagare med psykiska funktionsnedsättningar och hjälper dem att finna vägar till bättre balans och ordning i tillvaron. Som undersköterska här arbetar du också med traditionella omvårdnadsuppgifter, det innebär dagligt stöd och hjälp i våra omsorgstagares vardag, både fysiskt, psykiskt och socialt. Du arbetar också med dokumentation, rapportering och kontaktmannaskap.

Din profil

För att kunna arbeta och trivas på Östregården behöver du vara trygg i dig själv samt vara bra på att strukturera dagen för både dig och de som finns runt omkring dig. Ditt uppdrag präglas av ansvar och samspel. En viktig egenskap är att bemöta omsorgstagarna där de befinner sig och alltid sträva efter bästa möjliga möte. Vi söker dig som är utbildad undersköterska gärna med fördjupning psykiatri eller har en annan utbildning som arbetsgivaren finner lämplig Det är en merit om du har erfarenhet av arbete inom socialpsykiatrin.

Växjö kommunkoncern är Kronobergs läns största arbetsgivare med över 7 000 medarbetare. Koncernen består av åtta förvaltningar och fem bolag som ansvarar för det mesta av den samhällsservice som finns där du bor, till exempel förskola, skola, socialtjänst och äldreomsorg. Vår värdegrund förenar oss alla: • Vi möter alla med respekt • Vi kan jobbet • Vi gör verksamheten bättre • Vi skapar en hållbar framtid I omsorgsförvaltningen är vi cirka 2 200 kollegor som jobbar för att ge bästa möjliga omsorg, stöd och vård till äldre personer, till personer med funktionsnedsättning och till personer som behöver hemsjukvård. Vi ska ge bästa möjliga service, omsorg och vård till kommunens invånare. För att lyckas med det behöver vi kompetenta och engagerade medarbetare som trivs med att arbeta med människor och drivs av att utveckla verksamheten. Är det du? Sök tjänsten nu!


Anställningen

Omfattning
Heltid
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Tillträde
Tillträde: 1:e februari eller enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum
2021-01-20
Referensnummer
OMS 101/21

Kontakt

Mathilda Eriksson
Enhetschef
0470-431 80

Fackliga företrädare

Facklig företrädare nås via Växjö kommuns kontaktcenter
0470-410 00

Övrig information

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och utländsk bakgrund. För att bli aktuell för anställning behöver du uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister för enskild person enligt 9 § 1 st. Du hittar blankett för att beställa utdraget på www.polisen.se Du söker tjänsten genom länken i denna annons. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. CV- och annonsförsäljare undanbedes.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 14 januari 2021
Jobb och företag