Lediga jobb

Här hittar du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna vid de olika rubrikerna högst upp i listan.

Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med cirka 7 000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi fler engagerade och modiga, men framförallt kunniga medarbetare i våra verksamheter.

Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanual Länk till annan webbplats..

Vår målsättning är att återkomma så snart som möjligt, men ibland kan det ta lite tid eftersom vi får många ansökningar. Vi hoppas att du har förståelse för det.

Nutritionssjuksköterska till avdelningen för sjuksköterskor i Växjö kommun

Omsorgsförvaltningen

Om tjänsten

I omsorgsförvaltningen är vi cirka 2 200 kollegor som jobbar för att ge bästa möjliga omsorg, stöd och vård till äldre personer, till personer med funktionsnedsättning och till personer som behöver hemsjukvård. Vi ska ge bästa möjliga service, omsorg och vård till kommunens invånare. För att lyckas med det behöver vi kompetenta och engagerade medarbetare som trivs med att arbeta med människor och drivs av att utveckla verksamheten. I Avdelningen för sjuksköterskor arbetar ca 130 sjuksköterskor i den kommunala hälso- och sjukvården. Som nutritionssjuksköterska kommer du att ingå i gruppen med specialistsjuksköterskor och dietister och ha din arbetsplats på Sandvägen i Växjö. För att lyckas med vårt uppdrag behöver vi kompetenta och engagerade medarbetare som trivs med att arbeta med människor och drivs av att utveckla verksamheten mot God och nära vård. Är det du? Som nutritionssjuksköterska i Avdelningen för sjuksköterskor arbetar du med verksamhetsutveckling inom området mat, måltider och nutrition i en förvaltning som har stort fokus på detta område. Under den period då du arbetar hos oss pågår omställningen till God och nära vård, vilket bland annat innebär implementering av Nutritionsvårdsprocessen i Avdelningen för sjuksköterskor samt måltidsrutin för särskilt boende. Du kommer att arbeta nära våra dietister samt vår sårsjuksköterska i ditt uppdrag som bland annat innebär att handleda sjuksköterskor i nutritionsvårdsprocessen. Du arbetar gentemot både särskilt boende och hemsjukvård. Hos oss får du goda möjligheter till kompetensutveckling och i att utvecklas i din profession. Som stöd i din personliga utveckling har vi ett utarbetat introduktionsprogram.

Din profil

Vi söker dig som är legitimerad distriktssköterska eller sjuksköterska. Påbyggnadsutbildning inom området nutrition är meriterande. Erfarenhet från att arbeta med verksamhetsutveckling är ett extra plus. Vi lägger stor vikt vid god samarbetsförmåga, ett gott pedagogiskt förhållningssätt samt flexibilitet. Då arbetet omfattar flera olika arbetsområden behöver du ha en god förmåga till struktur och kunna arbeta självständigt. Du har goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift, samt goda datorkunskaper. För anställningen krävs B-körkort. För att bli aktuell för anställning behöver du uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister för enskild person enligt 9 § 1 st. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ Omsorgsförvaltningen ställer krav på vaccination mot Covid-19 vid nyanställning.

Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!


Anställningen

Omfattning
Heltid
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Tillträde
Tillträde sker enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum
2022-08-26
Referensnummer
OMS 324/22

Kontakt

Marina Brolin
Avdelningschef
0470-79 67 69

Fackliga företrädare

Fackliga representanter nås via kontaktcenter
0470-41000

Övrig information

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och utländsk bakgrund. Du söker tjänsten genom länken i denna annons. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. CV- och annonsförsäljare undanbedes.

Senast uppdaterad: 3 maj 2022