Nu öppnar anmälan till Kulturnatten 2024

Nu kan du som är arrangör anmäla evenemang till Kulturnatten, som går av stapeln lördagen den 27 januari 2024 och har temat drömmar.

Sedan urminnes tider har drömmar tillskrivits mystiska kvaliteter. De har påståtts kunna förebåda kommande händelser, styra våra vägval och de har väckt oss svettiga av skräck. Men drömmarna har också gett upphov till stora idéer och betydande framsteg på så gott som alla samhällsområden. Att vi allt som oftast försöker tyda det vi upplever under sömnens tillstånd skvallrar kanske om att drömmarna, också i vårt alltmer upptagna tidevarv, betyder mer än vad vi tror. Kanske är hela livet ett drömspel? Och vad gömmer sig egentligen på andra sidan drömmarna?

Varmt välkomna att medskapa kulturnatten lördagen den 27 januari. Temat är som vanligt frivilligt – dröm dig bort till de mest fantastiska av världar, klardröm eller låt någon annan kliva in i just dina drömmar.

Växjö kommun samordnar och marknadsför kulturnatten som helhet genom programfoldrar, affischer, annonser och sociala medier. Program för barn och familj marknadsförs under rubriken Kulturknatten.

Anmäl era programpunkter senast 1 december 2023.

Senast uppdaterad: 15 september 2023