Sommarjobb

Växjö kommun erbjuder omkring 1 000 jobb varje sommar som är meningsfulla och där du får göra skillnad. Du lär dig en massa nya saker och skapar kontakter för framtiden, samtidigt som du träffar nya vänner och fyller på ditt cv med nya erfarenheter.

Under sommaren 2022 kan du bland annat jobba inom vård och omsorg, som kock, ta hand om våra parker och gröna ytor, vikariera som enhetschef eller jobba med evenemang. Från och med 20 december kan du söka lediga sommarjobb. Välkommen med din ansökan!

Sommarjobb och sommarvikariat inom Växjö kommun

Här hittar du en lista över alla sommarjobb du kan söka. Listan uppdateras hela tiden så kom gärna tillbaka om du inte nu ser ett sommarjobb som intresserar dig.

För att sommarjobba inom vård och omsorg behöver du vara 18 år eller äldre.

Arbetsterapeuter till sommarvikariat

Omsorgsförvaltningen

Om tjänsten

Kommunrehab är den avdelning i Omsorgsförvaltningen som ansvar för rehabilitering och förebyggande arbete i omsorgen. I avdelningen ingår arbetsterapeuter, fysioterapeuter, flera specialiserade befattningar och hjälpmedelsverksamhet. Verksamheten är samlad i gemensamma, och nybyggda lokaler på Mejselgatan i Växjö. Totalt är vi idag ca 85 medarbetare organiserade i tre enheter. Vi har nyligen förstärkt verksamheten med en enhet med uppdrag inom förebyggande och hälsofrämjande arbete. Arbetsterapeuter och hjälpmedelsverksamhet är organiserade i samma enhet. Kommunrehab behöver dig som har ett intresse för profession och patient. Du kommer att arbeta med engagerade medarbetare med olika befattningar som kompletterar varandra. Vi ser olikheter som en stark tillgång. Som arbetsterapeut är du en nyckelperson för att säkerställa en välfungerande rehabilitering till våra patienter. Du kommer att vara en del av utvecklingen mot god och nära vård och omsorg, att arbeta med interna kvalitets- och utvecklingsfrågor är en självklar del av vardagen. Vår huvudsakliga målgrupp är äldre personer i eget boende. Du är intresserad av att arbeta med kommunal rehabilitering i såväl ordinärt boende som särskilt boende. Du kommer att arbeta både självständigt och i team i nära samarbete med fysioterapeut, biståndshandläggare, sjuksköterska, enhetschef och undersköterskor. Vår arbetsterapeutgrupp består av 23 medarbetare med god kompetens inom yrkesområdet. Vi är ett gott gäng som stöttar varandra, delar kunskap, och det finns alltid någon att bolla sina frågor med. Vi arbetar dagtid måndag-fredag med goda möjligheter att påverka arbetstiden genom flextidsavtal. Vi utgår ifrån nya och moderna lokaler på Mejselgatan 4 i Växjö. Vi erbjuder ett omväxlande och roligt arbete där din roll är betydelsefull för invånarna i Växjö kommun. Varmt välkommen att bli en del av Kommunrehab!

Din profil

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut, erfarenhet inom yrket är meriterande. Vi lägger stor vikt vid god samarbetsförmåga, ett gott pedagogiskt förhållningssätt samt flexibilitet. Du har körkort, behärskar svenska i tal och skrift, samt en vana att använda dator som arbetsverktyg. Du som söker har lämpligtvis stort engagemang, är strukturerad och håller god ordning. Du har tydlig kommunikationsförmåga och en positiv inställning. Vi ser mångfald som en kraft i arbetsgruppen, olikheter berikar och utvecklar verksamheten. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Växjö kommun erbjuder omkring 1 000 jobb varje sommar som är meningsfulla och där du får göra skillnad. Du lär dig en massa nya saker och skapar kontakter för framtiden, samtidigt som du träffar nya vänner och fyller på ditt cv med nya erfarenheter. Under sommaren 2022 kan du bland annat jobba inom vård och omsorg, som kock, ta hand om våra parker och gröna ytor, vikariera som enhetschef eller jobba med evenemang. Från och med 20 december kan du söka lediga sommarjobb på vaxjo.se/sommarjobb. Välkommen med din ansökan!


Anställningen

Omfattning
Heltid
Anställningsform
Sommarjobb / Säsongsanställning
Antal tjänster
3

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum
2022-02-28
Referensnummer
OMS 450/21

Kontakt

Seila Mujic
Enhetschef
0470-79 61 12
Seila.Mujic@vaxjo.se

Fackliga företrädare

Facklig företrädare nås via Växjö kommuns kontaktcenter
0470-410 00

Övrig information

För att bli aktuell för anställning behöver du uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister för enskild person enligt 9 § 1 st. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ Omsorgsförvaltningen ställer krav på vaccination mot Covid-19 vid nyanställning. Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och utländsk bakgrund.

Vill du inte vänta till sommaren? Vi söker också vikarier

Skriv ut
Senast uppdaterad: 17 december 2021
Jobb och företag