Sommarjobb

Växjö kommun erbjuder omkring 1 000 jobb varje sommar som är meningsfulla och där du får göra skillnad. Du lär dig en massa nya saker och skapar kontakter för framtiden, samtidigt som du träffar nya vänner och fyller på ditt cv med nya erfarenheter.

Under sommaren 2022 kan du bland annat jobba inom vård och omsorg, som kock, ta hand om våra parker och gröna ytor, vikariera som enhetschef eller jobba med evenemang. Från och med 20 december kan du söka lediga sommarjobb. Välkommen med din ansökan!

Sommarjobb och sommarvikariat inom Växjö kommun

Här hittar du en lista över alla sommarjobb du kan söka. Listan uppdateras hela tiden så kom gärna tillbaka om du inte nu ser ett sommarjobb som intresserar dig.

För att sommarjobba inom vård och omsorg behöver du vara 18 år eller äldre.

Sjuksköterskor till sommarvikariat

Omsorgsförvaltningen

Om tjänsten

Är du en engagerad sjuksköterska som gillar att lära dig nya saker och har ett genuint intresse för människor? Då tycker vi att du ska söka dig till oss i sommar! Som sjuksköterska i omsorgsförvaltningen planerar och leder du omvårdnadsarbetet inom ditt ansvarsområde utifrån fastställda mål och riktlinjer. Du möter våra omsorgstagare i både ordinärt och särskilt boende och det finns goda möjligheter att få erfarenhet inom ett antal olika inriktningar såsom avancerad hemsjukvård, palliativ vård, psykiatri och demensvård. I dina arbetsuppgifter ingår omvårdnad, bedömningar och dokumentation av hälso- och sjukvårdsfrågor. Du kommer att handleda personal, samt vara en viktig del i samarbetet med anhöriga, sjukgymnast, arbetsterapeut, handläggare, enhetschef och externa kontakter såsom landsting, privata vårdgivare och läkare. Du har stora möjligheter att själv planera, organisera och strukturera din dag. Vi erbjuder dig jobb redan under våren och vi utformar ett individuellt introduktionsprogram med möjlighet till en lång bredvidgång, allt anpassat utifrån din erfarenhet och för att stärka dig i din profession. Som sommarvikarie hos oss har du goda chanser att få nya vikariat eller tillsvidareanställning. Din arbetstid kommer till största del att vara förlagd till dagtid, där helgtjänstgöring ingår. Vi vill att du ska få en bra arbetsmiljö med goda arbets- och lönevillkor.

Din profil

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, har datorvana och goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift. För att arbeta hos oss behöver du ha körkort. Du ska på ett pedagogiskt sätt kunna utbilda och handleda omvårdnadspersonalen och samarbeta med andra professioner som finns kring våra omsorgstagare. Du ska ha förmågan att skapa och upprätthålla goda relationer till alla våra omsorgstagare, anhöriga och medarbetare. För att bli aktuell för anställning behöver du uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister för enskild person enligt 9 § 1 st. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Växjö kommun erbjuder omkring 1 000 jobb varje sommar som är meningsfulla och där du får göra skillnad. Du lär dig en massa nya saker och skapar kontakter för framtiden, samtidigt som du träffar nya vänner och fyller på ditt cv med nya erfarenheter. Under sommaren 2022 kan du bland annat jobba inom vård och omsorg, som kock, ta hand om våra parker och gröna ytor, vikariera som enhetschef eller jobba med evenemang. Från och med 20 december kan du söka lediga sommarjobb på vaxjo.se/sommarjobb. Välkommen med din ansökan!


Anställningen

Omfattning
Heltid
Anställningsform
Sommarjobb / Säsongsanställning
Tillträde
Våren 2022
Antal tjänster
10

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum
2022-02-28
Referensnummer
OMS 451/21

Kontakt

Ernad Husic
Enhetschef
0470-79 67 74
Erik Lindén
Enhetschef
0470-796209
Åsa Heiman
Enhetschef
0470-73 46 60
Lina Chabay
Enhetschef
0470-43026

Fackliga företrädare

Facklig företrädare nås via Växjö kommuns kontaktcenter
0470-410 00

Övrig information

För att bli aktuell för anställning behöver du uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister för enskild person enligt 9 § 1 st. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ Omsorgsförvaltningen ställer krav på vaccination mot Covid-19 vid nyanställning. vaxjo.se/sommarjobb Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och utländsk bakgrund.

Vill du inte vänta till sommaren? Vi söker också vikarier

Skriv ut
Senast uppdaterad: 17 december 2021
Jobb och företag