Araby park arena

Välkommen till Araby park arena! Anläggningen är byggd för idrott och kultur och rymmer en idrottshall och en blackbox. Nu är höstens verksamhet i full gång med både klassiker och nyheter på schemat.

Kvällsbild, Araby Park Arena

Under terminerna har Araby park arena en massa aktiviteter att erbjuda för olika åldrar som fotboll, karate, dans, sömnad och kulturkvällar med olika teman. Under skolloven händer extra mycket kul.

Aktiviteter under höstlovet på Araby park arena

Höstens övriga aktiviteter på Araby park arena

På Araby park arenas Facebook-sida och på vår Instagram #arabyparkarena kan du läsa om många av evenemangen och aktiviteterna i arenan.

Tider och målgrupper i höst:

  • Måndag - fredag klockan 14.00-16.00 Klass 3-6
  • Tisdag - torsdag klockan 16.00-17.30 Familjer
  • Måndag, tisdag-lördag klockan 18.00-21.00 Högstadiet/gymnasiet
  • Tisdag klockan 15.00-18.00 Sysselsättning Araby
  • Tisdag klockan 18.00-21.00 Föräldrar/vuxna

Lokalen har inga stående öppettider utan är öppen när det pågår aktiviteter på arenan.

Araby park arena

Araby park arena är en mångkulturell arena för aktiviteter inom idrott och kultur samt möten för integration och sysselsättning där människor själva kan utöva aktiviteter eller ta del av de arrangemang anläggningen erbjuder.

Araby park arena erbjuder även en mindre möteslokal som föreningar eller andra intressenter kan boka. Anläggningen är bemannad under öppethållande. Araby park arena är anpassad för personer med funktionsvariationer med hiss, tillgängliga omklädningsrum, utan trösklar och med hörslingor i samtliga delar.

Blackbox

Lokalen har måtten 14 gånger 14 meter och kan användas för teater, konserter, dans och konferenser med mera. Takhöjden är 7 meter och i anslutning till lokalen finns en loge samt flera omklädningsrum. Lokalen erbjuder projektor, duk, ljud och ljus. I Blackboxen får 150 människor vistas och läktarplatser kan byggas upp och anpassas efter önskemål.

Idrottshall

Idrottshallen har måtten 40 gånger 20 meter, takhöjden är 7,5 meter. Läktarna rymmer 400 åskådare. I idrottshallen finns även möjlighet att arrangera konserter, mässor och andra mötesplatser, vid dessa tillfällen är publikkapaciteten 900. Handikapplatser finns på två delar av läktaren, totalt fem platser.

Mötesrum

Ett mindre konferens- och mötesrum för cirka 10 personer finns i hallen. Rummet är utrustat med whiteboardtavla och blädderblock.

Bokning och hyra

Bokning av lokalerna sker via kontaktuppgifter till Araby park arena.
Hyror och avgifter (aktivera gärna bokmärken i pdf:en för att enklare bläddra i dokumentet).

Kontakt

Skriv ut
Senast uppdaterad: 22 oktober 2020
Se och göra