Observera att denna nyhet är äldre än 10 månader och att innehållet därför kan vara inaktuellt.

FRIA ORD på konsthallen: boksläpp med Maria Estling Vannestål

Söndag 22 maj klockan 15.00 på Det fria ordets hus / Växjö konsthall.

Välkommen till boksläpp för ”Anhörig i ett hav av känslor – stöd och igenkänning när livet utmanar” av Maria Estling Vannestål! Maria berättar om bokens bakgrund, tillkomst och innehåll och bjuder på gofika.

Mejla maria@inrekompass.nu om du vill vara med, och berätta även om du har några allergier eller andra matpreferenser.

Om du vill förhandsbeställa ett, eller flera, signerat exemplar till releasepris 200:- (ordinarie pris 229:-) för avhämtning under releasen (eller vid annat tillfälle om du inte har möjlighet att delta), mejla maria@inrekompass.nu senast den 30 april. Boken finns även till försäljning på plats, så långt lagret räcker.


Om boken och författaren

I Sverige finns mer än en miljon anhöriga som vårdar eller stöttar en närstående med fysisk eller psykisk ohälsa eller funktionsnedsättning. Vi är företagsledare, förskollärare, yogainstruktörer, lastbilschaufförer, tandläkare, lokalvårdare, författare ... Och även om var och en har sin unika historia är det mycket som förenar oss.

”Anhörig i ett hav av känslor” ger röst åt våra berättelser. Om ovisshet och oro, otillräcklighet och frustration, skuld och skam, sorg och maktlöshet. En situation som kan utveckla oss som människor, men också utmana och slita ut oss. Det handlar om avgrunder och guppande känslohav, men också om stillsamma solgläntor och fascinerande utsiktsplatser.

Boken vänder sig till dig som själv är anhörig. Här kan du få igenkänning, förstå att du inte är ensam om det du går igenom och hitta vandringsstavar för din resa. Det är också en användbar bok för dig som möter anhöriga i din profession eller ditt ideella engagemang.

Maria Estling Vannestål arbetar som författare, föreläsare och cirkelledare med fokus på utveckling, livskvalitet och hållbarhet. Hon har tidigare bland annat skrivit två romaner, ”Lex Katarina” och ”Kantstötta porslinsugglors paradorkester”, och tre barnböcker om Lovis Ansjovis.

Kontakter

Senast uppdaterad: 4 maj 2022