Praktik

Som arbetsgivare ser vi det som en fantastisk möjlighet att kunna erbjuda praktikplats till dig som studerar vid universitet eller högskola.

Genom att erbjuda dig som studerar en praktikplats får vi ta del av din kompetens, nyfikenhet och nytänk samtidigt som vi hoppas kunna bidra till din utveckling med värdefull praktisk erfarenhet och branschkunskap. Det ger också oss en möjlighet att visa upp våra arbetsplatser och alla spännande yrken inom vår stora organisation.

Nedan hittar du de praktikplatser som vi kan erbjuda inom vår organisation just nu. Klicka på boxarna och läs mer om respektive praktikplats. Hittar du inte vad du söker efter? Håll utkik, vi lägger ut praktikplatser fortlöpande.

Håll utkik, nya praktikplatser annonseras i januari 2023 och framåt.

Vissa utbildningsprogram har upparbetade rutiner och platser för praktik inom Växjö kommun. Dessa platser annonseras inte här.

Så söker du en praktikplats

  1. Fyll i formuläret som du hittar i boxen under respektive praktikplats samt bifoga CV och personligt brev.
  2. Tryck på "Skicka". Din ansökan skickas då till ansvarig chef. En bekräftelse på att vi mottagit din ansökan skickas till den e-postadress som du angivit i formuläret.
  3. Klart! Ansvarig chef hör av sig oavsett om du är aktuell för platsen eller ej. Tänk på att det kan dröja innan du får besked.

Relaterade länkar

Senast uppdaterad: 16 november 2022