Omsorgsförvaltningen

I omsorgsförvaltningen arbetar vi med det gemensamma målet att ge bästa möjliga service, vård och omsorg till kommunens invånare. För att lyckas med detta behöver vi kompetenta och engagerade medarbetare som trivs med att arbeta med människor och som vill vara med och utveckla verksamheten.

Förvaltningen har cirka 2 000 anställda inom bland annat hemvård, äldreboende, personlig assistans, boendestöd, boende för personer med funktionsnedsättning, daglig verksamhet samt hemsjukvård.

Omsorgsförvaltningen kommer att ha ett stort rekryteringsbehov de kommande åren. Vi behöver rekrytera bland annat undersköterskor, omsorgsassistenter, sjuksköterskor, arbetsterapeuter, biståndshandläggare och enhetschefer. Gemensamt för alla dessa olika yrken är att du som person ska kunna bemöta människor på ett bra sätt och tycka om att ge stöd och hjälp med omtanke.

Vi söker därför dig som tycker om att arbeta med människor och som vill bidra till att omsorgstagarna får ett så bra liv som möjligt. Du har ett fint bemötande, engagemang och en vilja att arbeta tillsammans med kollegor för att utveckla verksamheten mot uppsatta mål. Det är viktigt att du har en bra dialog med kollegor och anhöriga samt att du har en god förmåga att dokumentera. Vi vill att du har goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift samt grundläggande datorkunskaper. I samtliga befattningar är samarbetsförmåga viktig då du är en del av ett team av olika professioner runt omsorgstagaren.

Vi kan erbjuda ett meningsfullt och omväxlande arbete där du bidrar till andra människors välbefinnande och livskvalitet. Du är viktig och gör skillnad för andra människor varje dag. I arbetet får du ta eget ansvar och även lösa uppgifter tillsammans med dina kollegor. Vi erbjuder dig kompetensutveckling och möjlighet att utvecklas i ditt yrke.

Välkommen till omsorgsförvaltningen!

Relaterade länkar

Senast uppdaterad: 9 juni 2023